Automate your Marketing
with Womplify




 
Photobucket

By: Umi Aleya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Dec-2009 15:18 Email | Share | | Bookmark
Snow 19 Dec 09

Snow dah turun semula di bumi Manchester...tapi hari ni tak berapa lebat....tapi mungkin esok semakin banyak kot (ramalan cuaca)....Abah bawa along dan kakak ke Crumpsal Park untuk bergambar.




Saturday, 12-Dec-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
Terima Award


TERIMA KASIH !!!


Friday, 27-Nov-2009 10:08 Email | Share | | Bookmark
Glasgow & Edinburgh

Dah lama kami tak berjalan-jalan. Last week abah ada conference di Scotland, so kami pun ikut sekali le...Perjalanan lebih kurang 5 jam....(abah drive le...) Sepanjang jalan hujan je...dan kami lintas Cumbria..yang dilanda banjir agak teruk...tapi kami guna motorway, so tidak le menempuhi banjir. Sekarang ni autumn so masa siangnya singkat... pukul 4 ptg dah pun malam....Tak le banyak tempat menarik yang sempat kami lawati...hujan pulak tu.... lepak hotel je le....








Friday, 7-Aug-2009 17:58 Email | Share | | Bookmark
LONDON

LONDON BRIDGE & TOWER BRIDGE








Sunday, 2-Aug-2009 16:27 Email | Share | | Bookmark
Dover (Douvres)

Satu lagi tempat menarik yang sempat kami kunjungi, Dover@Douvres( dalam bahasa france). Di sini terdapat perkhidmatan feri dari UK ke Eropah, masuk melalui English Channel ke Calais di Perancis. Perjalanan fferi dari Dover port ke Calais port menaiki feri selama 90 minit tapi kali ni kami tidak bernasib baik kerana tak sempat.....(lain kali kot...). Antara tempat menarik yang dpt dilihat di Dover adalah Dover Castle (atas bukit) dan White cliff selain pemandangan cantik yang lain.

Feri untuk ke Calais di Perancis

Dover Castle di atas bukit (salah satu British Herritage)

White Cliff














[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net